SuomiRuotsiEnglanti
0

Kaivokäytävä, Kaivokatu 10


Passikuvat

Kaivokäytävän Passikuvaamosta saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (lisätietoja tästä). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan, Vantaan ja Espoon lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Tehdessäsi passihakemuksen myymälässämme tarvitset mukaan pankkitunnukset tunnistautumista ja verkkomaksua varten.

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 25,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 25,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-palveluun!


Kuvapalvelut

Monipuolinen kuvapalvelu- ja tarvikemyymälä Kaivokäytävällä.

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut ammattilaisille ja näppäilijöille, nopeasti ja ammattitaidolla. Paikan päällä voit tilata aidot valokuvat myös puhelimen kuvista. Fotomaatti-kioskeilla voit rauhassa selailla digikuviasi ja tilata niistä aidot valokuvat. Kuvat saat arkisin jopa tunnissa. Meille ei voi lähettää kuvia sähköpostilla vaan kuvat lähetetään nettikuvapalvelumme kautta (siirrä kuvasi meille, valitse haluamasi kuvatuotteet ja valitse noutopaikaksi Kaivokäytävän myymälä). Myymälästämme saat lisäksi kaikki filmikuvapalvelut, kuvakirjat, kuvat kehyksissä, kuvakortit, kuvatuotteet kuten kuvamukit, kuvakalenterit sekä kuvien ja videonauhojen digitoinnit. Palvelemme sinua myös kaikissa digitaaliseen kuvaan liittyvissä kuvapalveluissa, esim. skannaukset, kuvamanipulaatiot, kuvien digitoimiset, korjaukset, tulostukset jne.


Kaivokäytävän passikuvaamoomme pääset joka suunnalta

Olemme Helsingin ytimessä Kaivopihan Kaivokäytävällä Yliopiston Apteekin vieressä. Löydät meille helposti, tuletpa sitten Stockmannin kellon alta, Rautatieaseman ja Asematunnelin suunnalta tai Citycenteristä (Makkaratalosta). Myymälässämme voit asioida myös vauvanvaunujen ja pyörätuolin kanssa.

Kaivokäytävän myymälässämme saat henkilökohtaista opastusta kuvakirjan tekoon. Varaa aika.
Kartta