Filmit
Paperit
Pimiötarvikkeet
Filminkehitykset
Kehityssetelit
Kamerat
Lahjakortit

Lahjakortit   

Lahjakortti käy maksuvälineenä Fotoyks-myymälöissä, Kuva-Ahdin studioilla kuvausmaksuun sekä molempien nettikuvapalveluissa. Lahjakortin saldoa voi käyttää useammassa erässä. Voit maksaa lahjakortilla esimerkiksi kuvakirjatilauksen fotoyks.fi-nettikuvapalvelussa, valokuvien teettämisen Fotoyks-myymälässä, studiokuvausmaksun Kuva-Ahdin studiossa sekä studiokuvien oston Kuva-Ahdin nettikuvapalvelussa. Voit itse päättää lahjakortin arvon.

Kortti on voimassa kaksi vuotta. Toimitustavaksi voi valita myymälänoudon, postituksen tai sähköpostin. Postitamme kortin tilausta seuraavana työpäivänä haluamaasi osoitteeseen tai voit noutaa sen myymälästämme. Vaihtoehtoisesti voit tilata lahjakortin PDF-tiedostona sähköpostiisi, jolloin sen voi tulostaa itse tai lähettää edelleen lahjansaajalle. Lähetämme sähköisen lahjakortin viimeistään seuraavana työpäivänä (aamupäivällä tilatut jopa samana päivänä) ilman toimituskuluja. Lahjakortin voi ostaa myös myymälästä heti mukaan ja tällöin valittavanasi on yksi valmis lahjakorttimalli.

Huom: jos haluat antaa lahjaksi itse tekemäsi tilauksen (esim. kuvakirjan tai valitsemasi valokuvat), voit tehdä sen fotoyks-kuvapalvelussamme ilman lahjakorttia: anna tilaajatiedoissa oma osoitteesi, mutta toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite, jolloin lähetämme tuotteet suoraan hänelle. Lisäksi voit kirjoittaa lahjan saajalle terveisesi, minkä liitämme toimituspakettiin.

Lahjakortin tilaaminen

1. Valitse lahjakortti mieluisimmalla kuva-aiheella alla olevista vaihtoehdoista ja kirjoita sille haluamasi arvo kokonaisina euroina.
2. Klikkaa "Tilaa tuote" kun haluat valmiiksi tulostetun lahjakortin (toimitus postitse tai myymälänouto) ja "Tilaa PDF" kun haluat sähköisen lahjakortin.
3. Lisää kpl-määrää (max 9) jos tarvitset enemmän kuin yhden samanarvoisen lahjakortin.

LAHJAKORTTI 1
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 2
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 3
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 4
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF