Filmit
Paperit
Pimiötarvikkeet
Filminkehitykset
Kehityssetelit
Kamerat
Kehykset ja albumit
Lahjakortit

Lahjakortit   

Lahjakortti käy maksuvälineenä Fotoyks-myymälöissä, Kuva-Ahdin studioilla kuvausmaksuun sekä molempien nettikuvapalveluissa. Lahjakortin saldoa voi käyttää useammassa erässä. Voit maksaa lahjakortilla esimerkiksi kuvakirjatilauksen fotoyks.fi-nettikuvapalvelussa, valokuvien teettämisen Fotoyks-myymälässä, studiokuvausmaksun Kuva-Ahdin studiossa sekä studiokuvien oston Kuva-Ahdin nettikuvapalvelussa. Voit itse päättää lahjakortin arvon.

Kortti on voimassa kaksi vuotta. Toimitustavaksi voi valita sähköpostin, postituksen tai myymälänoudon. Saat lahjakortin PDF-tiedostona sähköpostiisi maksun jälkeen tunnin kuluessa, jolloin voit tulostaa sen itse tai lähettää edelleen lahjansaajalle. Vaihtoehtoisesti postitamme kortin tilausta seuraavana työpäivänä haluamaasi osoitteeseen tai voit noutaa sen myymälästämme. Lahjakortin voit ostaa myös myymälästä heti mukaan ja tällöin valittavanasi on yksi valmis lahjakorttimalli.

Huom: jos haluat antaa lahjaksi itse tekemäsi tilauksen (esim. kuvakirjan tai valitsemasi valokuvat), voit tehdä sen fotoyks-kuvapalvelussamme ilman lahjakorttia: anna tilaajatiedoissa oma osoitteesi, mutta toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite, jolloin lähetämme tuotteet suoraan hänelle. Lisäksi voit kirjoittaa lahjan saajalle terveisesi, minkä liitämme toimituspakettiin.

Lahjakortin tilaaminen

1. Valitse lahjakortti mieluisimmalla kuva-aiheella alla olevista vaihtoehdoista ja kirjoita sille haluamasi arvo kokonaisina euroina.
2. Klikkaa "Tilaa tuote" kun haluat valmiiksi tulostetun lahjakortin (toimitus postitse tai myymälänouto) ja "Tilaa PDF" kun haluat sähköisen lahjakortin.
3. Lisää kpl-määrää (max 9) jos tarvitset enemmän kuin yhden samanarvoisen lahjakortin.

LAHJAKORTTI 1
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 2
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 3
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF

LAHJAKORTTI 4
Arvo
Tilaa
Tilaa PDF