Pelasta rakkaat muistot

Monella meistä on kaappien kätköissä vanhoja tallenteita, joihin on taltioitu elämän huippuhetkiä ja muistoja. Ne ovat kuitenkin vaarassa tuhoutua kaitafilmien, videonauhojen ja diakuvien laadun jatkuvasti heiketessä vuosien kuluessa.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada vanhat tallenteesi digitaaliseen muotoon CD/DVD-levylle, kovalevylle tai muistitikulle itsellesi ja myöhemmin jälkipolvien nähtäväksi. Tekijänoikeussyistä esim. ostettuja videoita tai TV:stä nauhoitettuja ohjelmia ei kopioida.

  • 8 ja 16 mm kaitafilmit
  • Itsekuvatut kotivideot (VHS, VHS-C, SVHS, SVHS-C, Beta, Video 8, 8 mm, Hi8, Digital 8, Mini DV)
  • Kaitafilmit ja kotivideot myös avi-tiedostoina, jolloin voit editoida niitä itse
  • Kehystetyt diakuvat
  • Omaäänite C-kasetit ja kelanauhat CD-levyille
  • Alaan liittyvät erikoistyöt

Digitointi tarvitsee tehdä vain kerran! Digitaalisessa muodossa olevaa tallennetta on helppo kopioida ja laatu säilyy kopioitaessa muuttumattomana. Lisäetuna on myös se, että voit katsella tallenteitasi nykyaikaisilla laitteilla. Tuo video- ja kaitafilmisi sekä diakuvasi johonkin myymälöistämme ja tilaa niille uusi tulevaisuus.

Loppuhintaan lisätään käsittelykulu 24 €.

Katso hinnat ja tiedot. Tuo digitoitava materiaali Fotoyks-myymälään pk-seudulla tai kysy sieltä lisätietoja. Jos materiaalia on paljon, tarjoamme kotinoutoa/kotiinkuljetusta - voit lähettää pyynnön tästä. Isoissa töissä tarjoamme myös mahdollisuutta osamaksuun. Siitä ja muusta digitointipalveluumme liittyvästä voit lähettää meille lisäkysymyksen tästä.