Kuvakirjaboxi

Kuvakirjaboxi on palvelu, jossa teemme kuvakirjan puolestasi!

Valitse sinulle paras vaihtoehto:

Kuvakirjaboxi VALOKUVA

Kuvakirjaboxi DIGI

Kuvakirjaboxi PALVELU

Kuvakirjaboxi
Kuvakirjaboxi

Kuvakirjaboxi VALOKUVA

Kuvakirjaboxi on palvelu sinulle, jolle on vuosien varrella kertynyt perinteisiä paperivalokuvia, joista haluat saada näyttävän digipainetun kuvakirjan.

Nouda myymälästä Kuvakirjaboxi, täytä sen sisällä oleva lomake ja laita se valokuvien kanssa boxiin ja palauta myymälään.

Palvelu sisältää valokuvien skannaamisen digitaalisiksi kuvatiedostoiksi, kuvakirja-aineiston valmistamisen sekä valmiin digipainetun vaaka A4-kokoisen Loisto-kuvakirjan.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:

Kuvakirjaboxi 1
20-80 kpl valokuvia, jotka skannaamme ja joista valmistamme sinulle 20-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan yhteishintaan 89,90 €. Lisäkappaleet 34,90 €.

Kuvakirjaboxi 2
81-160 kpl valokuvia, jotka skannaamme ja joista valmistamme sinulle 40-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan yhteishintaan 139,90 €. Lisäkappaleet 44,90 €.

Kuvakirjaboxiin voi pakata 8x10 - 15x23 cm kokoisia väri- tai mustavalkovalokuvia. Kuvissa ei saa olla tarroja, liimaa, paperiliittimiä tai niittejä. Jos haluat kuvat kuvakirjaan tiettyyn järjestykseen, merkitse lyijykynällä kevyesti kuvan taakse järjestysnumero.

Ennen kuvakirjan painamista toimitamme aineiston sähköpostiisi hyväksyttäväksi. Voit siinä vaiheessa vielä esittää mahdollisia muutoksia kuvakirjasi sisältöön. Riippuen kuvien määrästä, koosta ja laadusta kuvia sijoitetaan sivuille 1-4 kpl. Sivujen ja kannen taustaväri on valkoinen.

Skannatuista digikuvista lähetämme sinulle bonuksena sähköpostiisi latauslinkin, joten voit tilata muitakin kuvatuotteita.

Kuvakirjaboxi

Kuvakirjaboxi DIGI

Kuvakirjaboxi DIGI on palvelu sinulle, joka haluat saada kameran muistikortille, tietokoneen kovalevylle, puhelimeen tai pilveen kertyneistä digikuvista näyttävän digipainetun kuvakirjan.

Kuvakirjaboxi DIGI 1
50-100 kpl digikuvia, joista valmistamme sinulle 30-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan hintaan 84,90 €. Lisäkappaleet 39,90 €.

Kuvakirjaboxi DIGI 2
101-200 kpl digikuvia, joista valmistamme sinulle 60-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan hintaan 124,90 €. Lisäkappaleet 54,90 €.

Voit toimittaa digikuvasi fotoyks.fi-myymälään muistitikulla tai lähettää ne netin kautta suoraan tuotantoon. Käytä kuvien lähettämiseen WeTransfer-siirtopalvelua. Osoita lähetyksesi digituotanto(at)fotoyks.fi osoitteeseen ja kirjoita palvelussa tekstikenttään seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite, puh. numero ja kumman palveluista valitset (DIGI 1 tai DIGI 2). Vahvistamme kuviesi saapumisen tuotantoon erikseen vastausviestillä.

Kuvasi asemoidaan kuvakirjaan aakkos- tai numerojärjestyksessä. Mikäli haluat kuvat tiettyyn järjestykseen kirjassa, nimeä ne uudelleen numeroilla haluttuun järjestykseen. Ennen kuvakirjan painamista toimitamme aineiston sähköpostiisi hyväksyttäväksi. Voit siinä vaiheessa vielä esittää mahdollisia muutoksia kuvakirjasi sisältöön. Riippuen kuvien määrästä, koosta ja laadusta kuvia sijoitetaan sivuille 1-6 kpl. Sivujen ja kannen taustaväri on valkoinen. Kanteen ja kirjan selkään on mahdollista saada nimi- tai aiheteksti.

Kuvakirjaboxi

Kuvakirjaboxi PALVELU

Kuvakirjaboxi PALVELU on palvelu sinulle, jolle on vuosien varrella kertynyt sekalaisia kuvia (paperi- tai diakuvia, negatiiveja tai digikuvia) joista haluat saada näyttävän digipainetun kuvakirjan.

Valitsemasi Kuvakirjamalli tehdään toimittamistasi kuvista käsikirjoituksen tai ohjeistuksesi mukaisesti. Palvelun hinta on 70,-/tunti + valittu fotoyks.fi- kuvakirja + mahdolliset kuvien skannauskulut. Ota yhteyttä laittamalla viesti kuvakirjatarpeestasi osoitteella digituotanto(at)fotoyks.fi Otamme yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen kuvakirjan tuottamisesta.