Kuvakirjaboxi

Kuvakirjaboxi on palvelu sinulle, jolle on vuosien varrella kertynyt perinteisiä paperivalokuvia, joista haluat saada näyttävän digipainetun kuvakirjan.

Nouda myymälästä Kuvakirjaboxi, täytä sisällä oleva lomake ja jätä ne fotoyks.fi-myymälään, me hoidamme loput.

Nyt voit tilata Kuvakirjaboxin myös kotiisi ja toimittaa sen postitse meille! Maaliskuun ajan Kuvakirjaboxin toimituskulut 0 euroa! Lue lisää.

Palvelu sisältää valokuvien skannaamisen digitaalisiksi kuvatiedostoiksi, kuvakirja-aineiston valmistamisen sekä valmiin digipainetun vaaka A4-kokoisen Loisto-kuvakirjan.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:

Kuvakirjaboxi 1
20-80 kpl valokuvia, jotka skannaamme ja joista valmistamme sinulle 20-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan yhteishintaan 89,90 €. Lisäkappaleet 34,90 €

Kuvakirjaboxi 2
80-160 kpl valokuvia, jotka skannaamme ja joista valmistamme sinulle 40-sivuisen A4 Loisto-kuvakirjan yhteishintaan 139,90 €. Lisäkappaleet 44,90 €.

Kuvakirjaboxiin voi pakata 8x10 - 15x23 cm kokoisia valokuvia. Kuvat voivat olla erikokoisia väri- tai mustavalkokuvia. Kuvissa ei saa olla tarroja, liimaa, paperiliittimiä tai niittejä. Kuvat skannataan sekalaisessa järjestyksessä, mutta jos haluat kuvat kuvakirjaan tiettyyn järjestykseen, merkitse lyijykynällä kevyesti kuvan taakse järjestysnumero.

Ennen kuvakirjan valmistamista toimitamme aineiston sähköpostiisi hyväksyttäväksi. Voit siinä vaiheessa vielä esittää mahdollisia muutoksia kuvakirjasi sisältöön. Riippuen kuvien määrästä, koosta ja laadusta kuvia sijoitetaan sivuille 1-4 kpl. Sivujen ja kannen taustaväri on valkoinen.

Skannatuista digikuvista lähetämme sinulle bonuksena sähköpostiisi latauslinkin, joten voit tilata muitakin kuvatuotteita.


Kuvakirjaboxi