Fotoyks myymälät

Fredrikinkatu 51

  • Osoite: Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki
  • Myymälävastaava: Jukka Heiskanen
  • Email: fredrikinkatu(at)fotoyks.fi (Huom. emme ota vastaan tilauksia sähköpostitse)
  • Digituotannon sähköposti: tuotanto(at)fotoyks.fi
  • Avoinna: ark. 8.00-18.00 la 10.00-15.00

Passikuvat

Meiltä saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (lisätietoja tästä). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan ja Espoon lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Hintavertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 euroa sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 19,50 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-nettikuvapalveluun!

Kuvapalvelut

Monipuolinen kuvapalvelu- ja tarvikemyymälä, Fotoyks-keskuskuvavalmistamo.

Fredrikinkadulta saat kaikki kuvapalvelut ammattilaisille ja näppäilijöille, nopeasti ja ammattitaidolla. Kuvat jopa tunnissa saat mattana tai kiiltävänä Kodakin Endura Premier Professional -valokuvapaperille 8 x 10 koosta 30 x 90 cm kokoon asti, suuremmat koot teemme julisteiksi, halutessasi kehystettyinä, tai canvas-sisustustauluiksi. Kuvat fotoyks.fi-nettipalvelun kautta tilattuina noudettavissa jopa 4 tunnin päästä. C-41 ja mustavalkofilmin kehityksissä käytämme ammattilaisten arvostamia ns. nostavia kehityskoneita (myös laakafilmit).

Fotoyks-digituotanto palvelee kaikessa digitaaliseen kuvaan liittyvissä kuvapalveluissa, esim: skannaukset, kuvamanipulaatiot, kuvien digitalisoimiset, korjaukset, tulostukset yms. Paikan päällä voit tilata aidot valokuvat myös puhelimen kuvista.

Valokuva-alan tarvikkeita ja runsas valikoima filmejä.

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle

Filmit Fredrikinkadulta tai postitse
Pidämme filmit kylmässä, jotta saisit ne käyttöösi mahdollisimman tuoreina.