Fotoyks myymälät

Fredrikinkatu 57

  • Osoite: Fredrikinkatu 57, 00100 Helsinki
  • Email: fredrikinkatu(at)fotoyks.fi (Huom. emme ota vastaan tilauksia sähköpostitse)
  • Digituotannon sähköposti: tuotanto(at)fotoyks.fi
  • Avoinna: ark. 8.00-20.00 la 10.00-15.00
  • Koronaviruksen vuoksi rajoitetut aukioloajat: ma-pe 9-19, la suljettu, su suljettu

Passikuvat

Meiltä saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (tärkeitä lisätietoja). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan, Vantaan ja Espoon lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin kuvatkirjaksi.fi-palveluun!

Kuvapalvelut

Monipuolinen kuvapalvelu- ja tarvikemyymälä Fredalla.

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut ammattilaisille ja näppäilijöille, nopeasti ja ammattitaidolla. Aidot valokuvat arkisin jopa tunnissa saat mattana tai kiiltävänä Fujin parhaalle Crystal Archive DPII Professional valokuvapaperille 8 x 10 koosta 30 x 90 cm kokoon asti, suuremmat koot teemme julisteiksi, halutessasi kehystettyinä, tai canvas-sisustustauluiksi. Kuvat fotoyks.fi-nettipalvelun kautta tilattuina noudettavissa jopa 4 tunnin päästä. Teemme värifilmien (C-41) ja mustavalkofilmien kehitykset omassa laboratoriossamme vetävillä kehityskoneilla joka arkipäivä.

Palvelemme sinua kaikessa digitaaliseen kuvaan liittyvissä kuvapalveluissa, esim: skannaukset, kuvamanipulaatiot, kuvien digitalisoimiset, korjaukset, tulostukset yms. Paikan päällä voit tilata aidot valokuvat myös puhelimen kuvista. Meille ei voi lähettää kuvia sähköpostilla vaan kuvat lähetetään nettikuvapalvelumme kautta (siirrä kuvasi meille, valitse haluamasi kuvatuotteet ja valitse noutopaikaksi Fredrikinkadun myymälä).

Valokuva-alan tarvikkeita ja runsas valikoima filmejä.

Myymälässämme voit asioida myös vauvanvaunujen ja pyörätuolin kanssa.

Katso, mitä asiakkaamme sanovat valikoimastamme.

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle


Filmit Fredrikinkadulta tai postitse
Pidämme filmit kylmässä, jotta saisit ne käyttöösi mahdollisimman tuoreina.