Fotoyks myymälät

Iso Omena

Passikuvat

Ison Omenan myymälästämme saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Sijaitsemme kauppakeskuksen vanhalla puolella, toisessa kerroksessa Postia vastapäätä. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (tärkeitä lisätietoja). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Espoon, Pasilan ja Vantaan lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-palveluun!

Kuvapalvelut

Monipuolinen kuvapalvelu- ja tarvikemyymälä Isossa Omenassa.

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut ammattilaisille ja näppäilijöille, nopeasti ja ammattitaidolla. Paikan päällä voit tilata aidot valokuvat myös puhelimen kuvista. Fotomaatti-kioskeilla voit rauhassa selailla digikuviasi ja tilata niistä aidot valokuvat. Kuvat saat arkisin jopa tunnissa. Meille ei voi lähettää kuvia sähköpostilla vaan kuvat lähetetään nettikuvapalvelumme kautta (siirrä kuvasi meille, valitse haluamasi kuvatuotteet ja valitse noutopaikaksi Ison Omenan myymälä). Myymälästämme saat lisäksi kaikki filmikuvapalvelut, kuvakirjat, kuvat kehyksissä, kuvakortit, kuvatuotteet kuten kuvamukit, kuvakalenterit sekä kuvien ja videonauhojen digitoinnit. Palvelemme sinua myös kaikissa digitaaliseen kuvaan liittyvissä kuvapalveluissa, esim. skannaukset, kuvamanipulaatiot, kuvien digitoimiset, korjaukset, tulostukset jne.

Kopiopalvelut

Dokumenttien max. A4 / 20x30 cm skannaus, tulostus ja kopiointi myymälästä heti mukaan, katso lisätietoja.

Myymälässämme voit asioida myös vauvanvaunujen ja pyörätuolin kanssa.


Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle