Fotoyks myymälät

Pasilanraitio 10

Pasilan myymälästämme saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Sijaitsemme aivan Pasilan poliisin lupayksikön (Pasilanraitio 11) vieressä ja muutaman sadan metrin päässä Triplasta. Varaa aika (8.00 - 16.00) poliisilta lupahakemuksen jättämiseen ja tule ottamaan passikuvat meille 10-15 minuuttia ennen (7.45 - 15.45) varaamaasi aikaa. Saat passikuvat mukaasi ja saat hoidettua passikuvauksen ja lupahakemuksen jätön kätevästi samalla kertaa. Huom. myös ei-helsinkiläiset voivat asioida lupayksikössä. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Passikuvat

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (tärkeitä lisätietoja). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan, Vantaan ja Espoon lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin!

Kuvapalvelut

Myymälästämme saat myös monipuoliset kuvapalvelut. Paikan päällä voit tilata aidot valokuvat myös puhelimen kuvista. Fotomaatti-kioskeilla voit rauhassa selailla digikuviasi ja tilata niistä aidot valokuvat. Meille ei voi lähettää kuvia sähköpostilla vaan kuvat lähetetään nettikuvapalvelumme kautta (siirrä kuvasi meille, valitse haluamasi kuvatuotteet ja valitse noutopaikaksi Pasilan myymälä). Myymälästämme saat lisäksi kaikki filmikuvapalvelut, kuvakirjat, kuvat kehyksissä, kuvakortit, kuvatuotteet kuten kuvamukit, kuvakalenterit sekä kuvien ja videonauhojen digitoinnit.

Myymälässämme voit asioida myös vauvanvaunujen ja pyörätuolin kanssa.

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle