Fotoyks myymälät

SELLO (1.krs), Leppävaara

Passikuvat

Sellon myymälästämme saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (tärkeitä lisätietoja). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Espoon, Pasilan ja Vantaan lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Jos teet hakemuksen Espoon poliisiasemalla, tule meille ensin passikuvaan Selloon ja jatka siitä kätevästi matkaasi poliisiasemalle (katso kartta).

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-palveluun!

Kuvapalvelut

Monipuolinen kuvapalvelu- ja tarvikemyymälä Sellossa.

Meiltä saat kaikki kuvapalvelut ammattilaisille ja näppäilijöille, nopeasti ja ammattitaidolla. Kymppikuvia saat heti mukaasi. Fotomaatti-kioskeilla voit rauhassa selailla digikuviasi (myös puhelimesta) ja tilata niistä aidot valokuvat. Meille ei voi lähettää kuvia sähköpostilla vaan kuvat lähetetään nettikuvapalvelumme kautta (siirrä kuvasi meille, valitse haluamasi kuvatuotteet ja valitse noutopaikaksi Sellon myymälä).

Kopiopalvelut

Dokumenttien max. A4 / 20x30 cm skannaus, tulostus ja kopiointi myymälästä heti mukaan, katso lisätietoja.

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle


sijainti