Fotoyks myymälät

Dixi, Tikkurila

Tikkurilan passistudiostamme saat biometriset passikuvat, viisumikuvat ja muut henkilökuvat heti mukaan. Sijaitsemme kauppakeskus Dixissä, samassa rapussa poliisin lupapalvelun kanssa. Tule ensin meille 1. kerrokseen kuvaukseen. Siirry sitten kätevästi muutamalla askeleella sisäkautta saman rapun hissillä 6. kerrokseen poliisin lupapalveluun jättämään hakemuksesi. Passikuvaan pääset aina ilman ajanvarausta ja meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Passikuvat

Valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (tärkeitä lisätietoja). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Vantaan, Pasilan ja Espoon lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Tämä kaikki siis sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Lisätietoja tästä) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-palveluun!

Varaa aika (ma-to 8-16.15, pe 9-16.15) poliisilta lupahakemuksen jättämiseen ja tule ottamaan passikuvat meille 10-15 minuuttia ennen (ma-to 7.45-16, pe 8.45-16) varaamaasi aikaa. Saat passikuvat mukaasi ja saat hoidettua passikuvauksen ja lupahakemuksen jätön kätevästi samalla kertaa. Huom. myös ei-vantaalaiset voivat asioida lupayksikössä.

Meiltä myös muut henkilökuvat ja viisumikuvat heti mukaan.

Kopiopalvelut

Dokumenttien max. A4 / 20x30 cm skannaus, tulostus ja kopiointi myymälästä heti mukaan, katso lisätietoja.

Tarvitsetko muita kuvapalveluitamme?

Dixissä keskitymme tällä hetkellä vain kuvauksiin ja kopiopalveluihin, muista myymälöistämme (Helsingissä Freda 57, Kaivokäytävä, Itis ja Pasila sekä Espoossa AINOA, Iso Omena ja SELLO) saat myös muut fotoyks.fi-kuvapalvelut.

Myymälässämme voit asioida myös vauvanvaunujen ja pyörätuolin kanssa.


Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle