Passikuvat + henkilökuvat

Käy passi- tai henkilökuvassa niin saat 20 euron tuotelahjakortin mihin tahansa kuvakirjaan fotoyks.fi-palvelussa!

Tule kuvaukseen ilman ajanvarausta ja valitse itse mieluisin kuva. Toimitamme heti passikuvauksen jälkeen viralliset vaatimukset täyttävän passikuvasi sähköisesti poliisille. Saat passikuvasi sähköisenä ja paperikuvina heti myös itsellesi. Saat meiltä mukaasi heti kuvatunnuksen, jonka avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi. Voit myös tehdä passihakemuksen sähköisesti netissä tai myymälämme asiakaspäätteillä (lisätietoja tästä). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan, Espoon ja Vantaan lupayksiköissä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Tehdessäsi passihakemuksen myymälässämme tarvitset mukaan pankkisi vaatimat tunnusluvut ja puhelimesi tai tunnuslukulaitteesi, jotta pystyt tunnistautumaan pankkiisi verkkomaksua varten.

Passikuvien hinta

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Sähköinen passikuvamme kelpaa seuraaviin hakemuksiin:

 • passi (kaikki Suomessa myönnettävät passityypit, myös väliaikaiset passit ja merimiespassi)
 • henkilökortti (ei väliaikainen henkilökortti)
 • järjestyksenvalvojakortti
 • vartijakortti (mukaan lukien väliaikainen vartijakortti)
 • turvasuojaajakortti
 • aseenkäsittelylupa
 • oleskelulupahakemus
 • oleskelulupakortin uusiminen
 • EU-kansalaisen perheenjäsenen oleskelukorttihakemus

Poliisin hyväksymää passin tai henkilökortin sähköistä kuvaa voi Ajovarma myöhemmin käyttää ajokorttihakemukseen. Ajokorttiin voi myös käyttää paperikuvia.

Pitämällä passin / henkilökortin voimassa voi jatkossa myös asentaa puhelimeen ilmaiseksi mobiilihenkilökortin (digitaalinen henkilöllisyystodistus).

Fotoyks-myymälöistä saat passikuvat ja muut henkilökuvat (myös VALTTI), aikuisille ja myös vauvoille, ilman ajanvarausta nopeasti ja edullisesti!

Tule käymään myymälässämme

Saat passikuvat ilman ajanvarausta kaikista myymälöistämme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Katso lähin myymäläsi alta ja tule käymään!

Passikuvaus ja passinhaku käy meillä näin helposti, katso video.

Ohjeita passikuvaukseen

Katso, mitä asiakkaamme sanovat passipalvelustamme.

Viisumikuvat

Kuvaamme myös viisumeihin tarvittavat kuvat. Ota ystävällisesti mukaan matkustusmaasi ohje viisumikuvan vaatimuksista. Kuvauksellamme on takuu: jos lähetystö ei jostain syystä hyväksyisi kuvaa, teemme sinulle uudet veloituksetta.

Viisumikuvien hinta

Viisumikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää 2 kpl paperikuvia sekä kuvatiedoston sähköpostiisi.

Henkilökuvat

Kun et tarvitse kuvaa virallista tarkoitusta varten, voimme kuvata haluamallasi ilmeellä "rennomman" henkilökuvan, jota voit käyttää opiskelija- ja ammattikorteissa, lehtien palstoilla ja muissa yhteyksissä. Virallisissa kuvissa ei saa hymyillä, mutta muissa kuvissa se on suotavaa!

Henkilökuvien hinnasto

Henkilökuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää 1-8 paperikuvia (kuvakoosta riippuen) sekä kuvatiedoston (909 x 1141 pikseliä) sähköpostiisi.

Passikuvauksen yhteydessä henkilökuvaus -50% alennuksella!

Korkearesoluutioiset matrikkelikuvat mm. yrityksen henkilöstökuviin:

 • tiedostona (1800 x 2400 pikseliä) sähköpostiin 39 €
 • muistitikulla (jopa 3456 x 5148 pikseliä) 39 € + muistitikku 4,90 €

Otamme aina useita erilaisia kuvia, joista voit valita mieluisimman ja käyttötarkoitukseen sopivimman.

Kuvaamme myös koko yrityksen henkilöstön henkilökuvat, pyydä tarjous yrityskuvauksista tästä.

Jos olet saanut meiltä passikuvauksen yhteydessä lahjakortin nettipalvelun kuvakirjaan, katso ohje lahjakortin lunastukseen.

Muut kuvaukset
Passikuvauksen yhteydessä muut kuvaukset
-50%