Passikuvat + sähköinen passihakemus

Tämä kaikki sisältyy passipalvelumme 19,90 euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Katso Tärkeitä lisätietoja) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin kuvatkirjaksi.fi-palveluun! Meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Tule ilman ajanvarausta johonkin 7 myymäläämme passikuvaan ja tee samalla sähköinen passihakemus edulliseen yhteishintaan 19,90 € (+ 49 € uudesta passista verkkomaksuna poliisille), ja nouda passisi n. viikon päästä R-kioskilta. Tai varaa aika Pasilan poliisin lupayksikköön ja tule passikuvaan naapuritalon myymäläämme tai varaa aika Tikkurilan lupayksikköön ja tule passikuvaan myymäläämme saman C-rapun 1. kerrokseen 10 minuuttia ennen varattua aikaa. Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan, Espoon ja Vantaan lupayksikössä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Passikuvien hinta

Hintavertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 euroa sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Fotoyks-myymälöistä saat passikuvat ja muut henkilökuvat (myös VALTTI), aikuisille ja myös vauvoille, ilman ajanvarausta nopeasti ja edullisesti!

Passikuvaamomme Espoon Isossa Omenassa sijaitsee toisessa kerroksessa Postia vastapäätä, Tapiolassa palvelemme Heikintorilla. Pasilassa olemme aivan poliisin lupayksikön vieressä. Itä-Helsingissä palvelemme Itäkeskuksessa. Ydinkeskustassa saat passikuvat kätevästi Kaivopihalta, Mannerheimintie 3 tai Fredalta. Vantaalla olemme Dixissä, samassa Ratatie 11 C -rapussa Tikkurilan poliisin lupayksikön kanssa.

Tärkeitä lisätietoja

Voit hakea uutta passia myymälöidemme asiakaspäätteillä, mikäli:

  • sinulla on vanha 5 vuoden passi (et tarvitse sitä mukaasi), joka on voimassa tai vanhentunut enintään 1 vuosi sitten
  • olet täysi-ikäinen ja nimesi on sama kuin vanhassa passissa
  • sinulla on mukana pankkitunnukset tunnistautumista ja verkkomaksua varten

Tänä vuonna 24 – 30 vuotta täyttävä mies voi halutessaan aloittaa hakemuksen teon asiakaspäätteillämme, mutta joutuu myöhemmin liittämään hakemukseensa todistuksen (sotilaspassi, lykkäys- tai vapautuspäätös, esteettömyystodistus tai siviilipalvelutodistus).

Tervetuloa kuvaukseen!

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle

Passikuvat Helsingissä