Passikuvat + sähköinen passihakemus

Tämä kaikki sisältyy passipalvelumme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) euron hintaan: virallinen passikuva sähköisesti poliisille, kuvatunnus sekä sähköinen ja paperiset passikuvat sinulle, halutessasi sähköinen passihakemus poliisille myymälämme asiakaspäätteillä (myyjämme voi auttaa sinut alkuun passihakemuksen teossa. Katso Tärkeitä lisätietoja) – ja kaupan päälle saat vielä 20 euron tuotelahjakortin fotoyks.fi-palveluun! Meillä saat palvelua, ei itsepalvelua, katso ero!

Tule ilman ajanvarausta johonkin 8 myymäläämme passikuvaan, valitse itse mieluisin kuva ja tee samalla sähköinen passihakemus edulliseen yhteishintaan 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) (+ maksu uudesta passista/henkilökortista verkkomaksuna poliisille), ja nouda passisi n. viikon päästä R-kioskilta. Tai varaa aika Pasilan, Tikkurilan tai Espoon poliisin lupayksikköön ja tule passikuvaan meille ennen sitä. Pasilan myymälämme on poliisin naapuritalossa, Tikkurilan myymälämme on samassa rapussa kuin poliisi ja Sellon myymälästämme on Espoon poliisille lyhyt ajomatka (katso kartta). Passihakemuksen asiakaspäätteillämme tai Pasilan (Helsinki), Tikkurilan (Vantaa) ja Espoon lupayksikössä voivat tehdä kaikki kansalaiset asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Passikuvien hinta

Hinta/laatuvertailun voittanut passikuvaushintamme 19,90 € (Happy hours) – 24,90 € (normaali) sisältää poliisille ja sinulle annettavan sähköisen kuvan lisäksi 4 kpl paperisia passikuvia, joita voi käyttää muihin hakemuksiin ja tarkoituksiin.

Fotoyks-myymälöistä saat passikuvat ja muut henkilökuvat (myös VALTTI), aikuisille ja myös vauvoille, ilman ajanvarausta nopeasti ja edullisesti!

Passikuvaamomme Espoon Isossa Omenassa sijaitsee toisessa kerroksessa Postia vastapäätä, palvelemme myös Tapiolan AINOAssa ja Leppävaaran SELLOssa. Pasilassa olemme aivan poliisin lupayksikön vieressä. Itä-Helsingissä palvelemme Itäkeskuksessa. Ydinkeskustassa saat passikuvat kätevästi Kaivokäytävältä, Kaivokatu 10 tai Fredalta. Vantaalla olemme Dixissä, samassa Ratatie 11 C -rapussa Tikkurilan poliisin lupayksikön kanssa.

Tärkeitä lisätietoja

Voit hakea uutta passia ja maksaa sen verkkomaksuna poliisille myymälöidemme asiakaspäätteillä, mikäli:

  • sinulla on vanha 5 vuoden passi (et tarvitse sitä mukaasi), joka on voimassa tai vanhentunut enintään 1 vuosi sitten
  • olet täysi-ikäinen ja nimesi on sama kuin vanhassa passissa
  • hallussasi on pankkisi vaatimat tunnusluvut ja puhelimesi tai tunnuslukulaitteesi, jotta pystyt tunnistautumaan pankkiisi verkkomaksua varten

Hakemuksen voi useimmiten tehdä alusta loppuun sähköisesti, mikäli sinulta on otettu sormenjäljet/nimikirjoitusnäyte aiempaa passia varten enintään 6 vuotta sitten. Mikäli näin ei ole, hakemuksen voi tehdä sähköisesti, mutta poliisi käsittelee sen vasta, kun käyt poliisin lupapalvelupisteessä tunnistettavana. Järjestelmä kertoo sinulle hakemusta tehdessäsi, tarvitaanko käynti. Jos olet hakenut edellisen kerran passia ilman käyntiä poliisiasemalla (ei sormenjälkeä/nimikirjoitusnäytettä), ja haet uutta passia nyt, täytyy asemalla käydä. Myös henkilökortteihin vaaditaan sormenjälki. Jos olet antanut viimeisen 6 vuoden aikana sormenjäljen jo passiin, sama sormenjälki käy henkilökorttiin. Jos et ole antanut aiemmin sormenjälkeä lainkaan tai se on yli 6 vuotta vanha, sinun tulee käydä poliisiasemalla antamassa sormenjälki hakemaasi henkilökorttia varten. Poliisiasemalla voi käydä asioimassa ajanvarauksella. Ajanvarauksen ollessa ruuhkautunut onnistuu asiointi asiakkailtamme saamiemme vinkkien mukaan yhtä hyvin, ja hyvällä tuurilla oikein nopeastikin, ottamalla ensin passikuva myymälässämme ja menemällä sitten vain paikan päälle Pasilan, Espoon tai Tikkurilan poliisiasemalle ilman ajanvarausta.

Tänä vuonna 24 – 30 vuotta täyttävä mies voi halutessaan aloittaa hakemuksen teon asiakaspäätteillämme, mutta joutuu myöhemmin liittämään hakemukseensa todistuksen (sotilaspassi, lykkäys- tai vapautuspäätös, esteettömyystodistus tai siviilipalvelutodistus).

Tervetuloa kuvaukseen!

Passikuvat-sivulle
Myymälät pääsivulle

Passikuvat Helsingissä