Filmit, kehitykset & tarvikkeet

Filmifriikkien paratiisi – Fotoyks, filmien expertti jo vuodesta 1976

Filmit, filminkehitykset, kemikaalit ja valokuvapaperit.
Suomen edullisimmat hinnat ja nopea palvelu! Huomaa hintalupauksemme: mikäli filmit, filminkehitykset, kemikaalit tai valokuvapaperit ovat jossain päin Suomea edullisemmat, alennamme hinnan sinulle! Tule ostoksille monipuolisen valikoiman myymäläämme Fredalle tai tilaa netistä.

Paperit ja pimiötarvikkeet

Filmit myymälästä ja postitse

Filmit Fredrikinkadulta tai postitse
Pidämme filmit kylmässä, jotta saisit ne käyttöösi mahdollisimman tuoreina.

Filmifriikkien paratiisi – Fotoyks, filmien expertti jo vuodesta 1976

Filmit, filminkehitykset, kemikaalit ja valokuvapaperit.
Suomen edullisimmat hinnat ja nopea palvelu! Huomaa hintalupauksemme: mikäli filmit, filminkehitykset, kemikaalit tai valokuvapaperit ovat jossain päin Suomea edullisemmat, alennamme hinnan sinulle! Tule ostoksille monipuolisen valikoiman myymäläämme Fredalle tai tilaa netistä.

Paperit ja pimiötarvikkeet

Filmit myymälästä ja postitse

Filminkehitykset ja koevedokset

Teemme värifilmien (C-41) ja mustavalkofilmien kehitykset omassa laboratoriossamme niin ammattilaisille kuin harrastajille jo vuodesta 1976. Kehitämme filmejä ammattilaisten arvostamilla ns. nostavilla kehityskoneilla joka arkipäivä, joten meiltä saat laadukasta ja nopeaa palvelua.Voit tuoda filmit kehitykseen myymälöihimme tai lähettää ne meille ympäri Suomea. Alta löytyvät tuotteet ja hinnat.

Voit tuoda valokuvat/filmit mihin tahansa myymäläämme, jossa otamme tiedot tilauksestasi paikan päällä. Valmiin tilauksen voit noutaa myymälästä tai halutessasi postitamme sen sinulle kotiisi. Postituksesta perimme toimitus- ja laskutuskulua 3,50 €/ 9,90 € toimitustavasta riippuen, noudettaviin tilauksiin ei tule lisäkuluja.

Kun lähetät valokuvat/filmit meille Postin/Matkahuollon kautta, tulosta ja täytä filmien mukaan lähete tästä*. Filminkehityksen lisäksi voit tilata filmeistä esimerkiksi valokuvia ja kuvat CD:llä tai muistitikulla. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, voit kirjoittaa tarvittavat tiedot toiselle paperille. Pakkaa lähetyksesi huolellisesti ja varmista, että lähetys- ja oma osoitteesi on oikein. Toimitamme tilaamasi tuotteet antamaasi osoitteeseen yhdessä laskun kanssa muutaman päivän sisällä lähetyksen saapumisesta meille. Laskuun lisätään lähetyksen koosta riippumatta toimitus- ja laskutuskulu 3,50 € / 9,90 € toimitustavan mukaan, ei muita lisäkuluja. Pidätämme oikeuden käyttää myös postiennakkoa. Emme vastaa tuotteista sinä aikana, kun ne ovat Postin / Matkahuollon hallussa ja kuljetettavina. Lisätietoja toimituksesta ja esimerkiksi kehitysseteleitä postitse voit pyytää tästä.

Voit myös tilata samaan paluupakettiin lisää filmiä, jolloin saat kaupan päälle yhden veloituksettoman filminkehityssetelin (arvo 6,90 euroa, laaka 2,90 euroa) jokaista viittä netin kautta ostamaasi filmiä kohden. Esimerkiksi 20 filmin mukaan pakkaamme 4 filminkehitysseteliä (arvo 27,60 euroa, laaka 11,60 euroa). Kun postitat meille seuraavan kerran filmejä kehitykseen, laita setelit mukaan, niin vähennämme niiden arvon laskusta. Kehitysseteleillä voi maksaa myös myymälässä. Filmien tilauslomakkeeseen pääset tästä.

Kehityssetelit

Ostamalla kehitysseteleitä ennakkoon säästät vaivaa ja rahaa. Seteleitä voit ostaa kaikista Fotoyks-myymälöistä tai postitse lähettämällä tilauksesi palaute-lomakkeemme kautta, ja postitamme setelit ja laskun kotiin. "Posti"-seteleillä voit maksaa postitse tilatut filminkehitykset laittamalla filmien mukaan sama määrä seteleitä kuin mitä filmejä on, me maksamme paluupostituksen. "Myymälä"-seteleillä voit maksaa myymälästä noudettavat filminkehitykset. Seteleiden viimeinen käyttöpäivä on 31.12.2020.

Määrä Nouto Hinta
20 Posti 138,00 €€
20 Myymälä 120,00 €€
50 Myymälä 285,00 €€
100 Myymälä 550,00 €€

Värifilmikehitys C-41 ja mustavalkokehitys (myös kertakäyttökamerat) & negojen arkistointi

Nimike Filmi Hinta
Kehitys Kino 135, rulla 120 6,90 €€
Arkistointi Negaliuskat (á 3-6 ruutua) negataskuissa sis. hintaan€
Arkistointi Negaliuskat (á 3-6 ruutua) A4 paperinegalehdessä 2,00 € / filmi
Kehitys Laaka 9x12 cm, 4x5”, 13x18 cm, 5x7” 2,90 €€
Clippi Filmistä kehitetään n. 30 cm koepätkä 2,00 €€
Erikoiskehitys C-41 kino/120/laaka: -2 alikehitys / +3 ylikehitys 0,5 aukon välein 1. +100% seuraavat +50%€
Erikoiskehitys MV kino/120/laaka: -2 alikehitys / +3 ylikehitys 1 aukon välein 1. +100% seuraavat +50%€

Koevedokset

Koevedokset tehdään säätämättöminä kehityksen yhteydessä. Filminkehitys sisältyy tuotteen hintaan.

Työ Paperi Hinta
120-koevedossarja Matta tai kiiltävä 9,90 €
135-koevedosarkki *) Aina kiiltävä 9,90 €
*) Kuvat arkilla suunnilleen samankokoiset kuin negatiivissa

Filmin skannaus tiedostoiksi ja tallennus CD:lle, usb-muistitikulle tai latauslinkki sähköpostiin

Ensitilauksen tai kehityksen (hinta veloitetaan erikseen) yhteydessä mv- ja värifilmeistä. Tallennus tehdään JPEG-muodossa.

Tuote Hinta  
Filmin skannaus CD:lle, asiakkaan muistitikulle tai latauslinkki sähköpostiin (WeTransfer) 9,95 Resoluutio 2047x3072 px
Tallennus 512 MB muistitikulle myymälästä. Mahtuu 1-5 filmin skannaukset. +4,90 per tilaus
Tallennus 16 GB muistitikulle myymälästä. Mahtuu 1-200 filmin skannaukset. +9,90 per tilaus