Jo vuodesta 1976 olemme valmistaneet valokuvan ystäville aitoja valokuvia käyttäen parhaita Kodakin ja Fujin materiaaleja ja edistyksellistä Noritsu ja Polielettronica kuvalaboratoriotekniikkaa. Katso, mitä asiakkaamme sanovat valokuvistamme.

Kuvasi valmistetaan Fujin parhaalle Crystal Archive DPII Professional valokuvapaperille. Pinnaksi voit valita matan tai kiiltävän. Kuvan päälle voit lisätä omaa tekstiäsi.

Valokuvien kooksi voit valita vakiokoon tai mittatilauskoon.

Valokuvien vakiokoot

Valmistamme valokuvasi 10, 15, 20 ja 30 cm valokuvapaperille sen pituisina (max. 90 cm) kuin haluat. Jos kuvatiedostosi on esimerkiksi 2:3-suhteinen, voit tehdä siitä 10x15, 15x23, 20x30 tai 30x45 cm valokuvan.

Valokuvien ja julisteiden nettihinnaston ja toimitusajat näet tästä. Katso tästä valokuvien hintavertailu.

Pääset siirtämään kuvasi kuvapalveluumme ja tilaamaan niistä valokuvia ja muita tuotteita viereisestä linkistä Tilaa tuote

Mittatilausvalokuvat 10 x 10 – 50 x 82 cm

Tarvitsetko mittatilauskuvaa, vaikkapa neliönmallista 40 x 40 cm valokuvaa? Haluatko tehdä helposti vaikkapa 10 parhaasta kuvastasi yhden suuren kuvakollaasin? Haluatko lisätä tekstiä vapaasti? Haluatko lisätä näyttävyyttä ja tehdä valokuvan pohjustettuna 5 mm kapalevylle? Haluatko lisätä näyttävyyttä ja jäykkyyttä ja kehystää kapakuvasi alumiinikehyksiin? Kyllä onnistuu! Syötä alla olevaan laskuriin haluamasi valokuvan mitat ja mahdollinen pohjustus ja kehystys.

Mittatilauskuvan tilaaminen

Valitse haluatko pelkän valokuvan vai myös pohjustuksen ja kehystyksen.

Nettipalvelun Vakio-siirtotavalla voit lähettää max. 20 Mt jpeg-kuvan, mutta Mini-siirtotavassa rajoitusta ei ole.

Tuotteen muokkauksessa voit asettaa vapaasti 10 x 10 – 50 x 82 cm (valokuva) tai 20 x 20 – 50 x 82 cm (kehystys) väliltä haluamasi leveyden ja korkeuden tai valita vakiokokomme. Käytössäsi on myös "sovitetut koot", jossa ohjelmamme ehdottaa sopivaa kokoa kuvasi kuvasuhteen perusteella. Voit lisätä kuvaan tekstiä, asettaa siihen mieleisesi pohjavärin ja kääntää kuvan vaikka mustavalkoiseksi. Kuvapohjaan voit tuoda lisää kuvia ja tehdä persoonallisen kuvakollaasin. Mittatilauskuvan voi tehdä vaaka- tai pystymallisena.

Valmiin mittatilauskuvan toimitusajan näet tästä. Aloita mittatilauskuvan tilaaminen tästä.

Palvelemme osoitteessa tuotanto(at)fotoyks.fi

Valokuva

Valokuva 10 x 10 ja 50 x 82 cm väliltä matalle tai kiiltävälle valokuvapaperille 5 € + 50 € / neliömetri.

Pohjustus

Lisäksi valokuvan pohjustus 5 mm kapalevylle + 5 € + 70 € / neliömetri. Sisältää ripustuslenkin. Pohjustettava valokuva tehdään aina matalle paperille.

Valitse valokuvalle pohjustus
Kehystys

Lisäksi kapakuvan 20 x 20 ja 50 x 82 cm väliltä kehystys (alumiini tai musta) + 30 € / metri. Sisältää ripustuslenkin.

Alumiini
Musta
Valokuvan hintalaskuri
cm cm
x=