Lahjakortit

Lahjakortti käy maksuvälineenä Fotoyks-myymälöissä, Kuva-Ahdin studioilla sekä molempien nettikuvapalveluissa. Mikäli tilauksen arvo fotoyks.fi –nettipalvelussa on pienempi kuin lahjakortin arvo, ylijäänyt osa jää käytettäväksi seuraavassa tilauksessa, kuva-ahti.fi –tilauksissa arvo on käytettävä yhdellä kertaa. Voit itse päättää lahjakortin arvon.

Kortti on voimassa kaksi vuotta. Toimitustavaksi voi valita myymälänoudon, postituksen tai sähköpostin. Postitamme kortin tilausta seuraavana työpäivänä haluamaasi osoitteeseen tai voit noutaa sen myymälästämme. Vaihtoehtoisesti voit tilata lahjakortin PDF-tiedostona sähköpostiisi, jolloin sen voi tulostaa itse tai lähettää edelleen lahjansaajalle. Lähetämme sähköisen lahjakortin viimeistään seuraavana työpäivänä (aamupäivällä tilatut jopa samana päivänä) ilman toimituskuluja. Lahjakortin voi ostaa myös myymälästä heti mukaan ja tällöin valittavanasi on yksi valmis lahjakorttimalli.

Huom: jos haluat antaa lahjaksi itse tekemäsi tilauksen (esim. kuvakirjan tai valitsemasi valokuvat), voit tehdä sen fotoyks-kuvapalvelussamme ilman lahjakorttia: anna tilaajatiedoissa oma osoitteesi, mutta toimitusosoitteeksi lahjan saajan osoite, jolloin lähetämme tuotteet suoraan hänelle. Lisäksi voit kirjoittaa lahjan saajalle terveisesi, minkä liitämme toimituspakettiin.

Tilaa tuote

Tilaa tuote

Tilaa tuote

Tilaa tuote