Jaa kuvat ystävillesi!

Kodak-valokuvat

Jo vuodesta 1976 olemme valmistaneet aitoja Fotoyks Kodak -valokuvia käyttäen parhaita Kodak-materiaaleja ja edistyksellistä Noritsu-kuvalaboratoriotekniikkaa.

MikroPC-lehti testasi kuvapalveluita. Voitimme testin parhain kokonaispistein, parhaat pisteet myös työn laadussa, toimitusajassa kuin hinnassakin.

Kuvasi valmistetaan Kodakin parhaalle Endura Premier Professional -valokuvapaperille. Pinnaksi voit valita kuvakohtaisesti tai koko tilaukselle matan tai kiiltävän. Kuvanparannus on myös valittavissasi kaikille tai osille kuvistasi. Kuvan päälle voit lisätä omaa tekstiäsi.

Valmistamme Kodak-valokuvasi 10, 15, 20 ja 30 cm valokuvapaperille sen pituisina (max. 90 cm) kuin haluat. Jos kuvatiedostosi on esimerkiksi 2:3-suhteinen, voit tehdä siitä 10x15, 15x23, 20x30 tai 30x45 cm valokuvan.

Kodak-valokuvien ja julisteiden nettihinnaston ja toimitusajat näet tästä.
Pääset siirtämään kuvasi kuvapalveluumme ja tilaamaan niistä valokuvia ja julisteita tästä.

Tarvitsetko mittatilauskuvaa, vaikkapa neliönmallista 40 x 40 cm valokuvaa? Haluatko tehdä helposti vaikkapa 10 parhaasta kuvastasi yhden suuren kuvakollaasin? Haluatko lisätä tekstiä vapaasti? Haluatko tehdä ison julisteen pohjustettuna kapalevylle? Kyllä onnistuu! Klikkaa tästä Mittatilauskuviimme.

Jos olet saanut meiltä passikuvauksen yhteydessä lahjakortin valokuviin – ohjeet lahjakortin lunastukseen löydät tästä.