0

Home / Tuotteet / Kuvatuotteet / Valokuvat  

Valokuvat

Etusivun kuva

Jo vuodesta 1976 olemme valmistaneet valokuvan ystäville aitoja valokuvia käyttäen parhaita materiaaleja ja edistyksellistä kuvalaboratoriotekniikkaa.

MikroPC-lehti testasi kuvapalveluita. Voitimme testin parhain kokonaispistein, parhaat pisteet myös työn laadussa, toimitusajassa kuin hinnassakin.

Katso tästä valokuvien hintavertailu.

Kuvasi valmistetaan Fujin parhaalle Crystal Archive DPII Professional valokuvapaperille. Pinnaksi voit valita kuvakohtaisesti tai koko tilaukselle matan tai kiiltävän. Kuvan päälle voit lisätä omaa tekstiäsi.

Valmistamme valokuvasi 10, 15, 20 ja 30 cm valokuvapaperille sen pituisina (max. 90 cm) kuin haluat. Jos kuvatiedostosi on esimerkiksi 2:3-suhteinen, voit tehdä siitä 10x15, 15x23, 20x30 tai 30x45 cm valokuvan.

Valokuvien ja julisteiden nettihinnaston ja toimitusajat näet tästä.

Tarvitsetko mittatilauskuvaa, vaikkapa neliönmallista 40 x 40 cm valokuvaa? Haluatko tehdä helposti vaikkapa 10 parhaasta kuvastasi yhden suuren kuvakollaasin? Haluatko lisätä tekstiä vapaasti? Haluatko tehdä ison julisteen pohjustettuna kapalevylle? Kyllä onnistuu! Klikkaa tästä Julisteet tai Mittatilausvalokuvat.

Kotialbumikuvat tuovat lohtua

Tarjoushinta: 0,295 euroa kappale kun tilaat kuvia yli 50€ arvosta