Avoimet työpaikat

Fotoyks Oy

Fotoyks Oy / Kuva-Ahti on valokuva-alan yritys, jolla on myymälöitä pk-seudulla, nettikauppoja ja Kuva-Ahti-päiväkotikuvaustoimintaa. Yritys on perustettu vuonna 1969, sen liikevaihto on noin 2,5 meur ja palveluksessamme on 30 henkilöä.


Ohjelmointitaitoinen IT-asiantuntija valokuva-alalle

Haemme nyt Kampin Autotalossa sijaitsevalle toimistollemme ohjelmointitaitoista IT-asiantuntijaa vastaamaan IT-ympäristöstämme. Tehtäväkenttä on monipuolinen verkkokaupan ja ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä yleisiin IT-tuen tehtäviin. Työ on itsenäistä antaen vapauksia, mutta edellyttäen omaa kykyä pitää yhtiön IT-ympäristö ajan tasalla.

Mikäli nautit itsenäisesti ylläpitää ja kehittää IT-ympäristöä, tämä on loistava mahdollisuus sinulle. Voit olla vasta ensimmäiset näyttösi työelämässä antanut tai jo paljonkin nähnyt kokeneempi IT-alan asiantuntija.

Odotamme:
  • Kokemusta IT-lähituen tehtävistä
  • Ohjelmointiosaamista VB.NET, ASP.NET, JavaScript
    -olemme koodanneet itse suurimman osan käyttämistämme ohjelmistoista
  • Windows-ympäristön hallintaa
  • Vastuullisuutta ja työhön sitoutumista

Työssä on suureksi avuksi, jos digikuva pikseleineen ja esim. kuvakirjan tekeminen on tuttua ja valokuva-alaan on luontaista kiinnostusta.

Tarjoamme monipuolisen roolin pienessä vakavaraisessa valokuva-alan yrityksessä, joustavan organisaation edut sekä rennon työilmapiirin.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Manager & Senior Recruiter, mikko.laine(at)barona.fi.