Avoimet työpaikat

Ohjelmointitaitoinen IT-asiantuntija

Haemme nyt Kampin Autotalossa sijaitsevalle toimistollemme ohjelmointitaitoista IT-asiantuntijaa vastaamaan IT-ympäristöstämme. Tehtäväkenttä on monipuolinen verkkokaupan ja ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä yleisiin IT-tuen tehtäviin. Työ on itsenäistä antaen vapauksia, mutta edellyttäen omaa kykyä pitää yhtiön IT-ympäristö ajan tasalla.

Lue lisää


Myyjä Sellon Fotoyks-myymälään

Avaamme keväällä 8. Fotoyks-myymälän Espoon Sello-kauppakeskukseen ja haemme sinne kahta innostunutta ja työhön sitoutunutta myyjää.

Odotamme sinulta aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiinnostusta valokuva-alaan. Aiempi työskentely jossakin alan liikkeessä tai oma kuvausharrastus on suuri plussa. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme onnistuneen palvelukokemuksen, ja niinpä tarvitset työssäsi ystävällistä ja avuliasta otetta jokaisen asiakkaan kohdalla niin rauhallisempina kuin kiireisinäkin päivinä. Toivomme sinulta myös myyntihenkisyyttä, jotta osaat suositella asiakkaille valokuviin liittyviä tuotteita myymälän ja nettikaupan tuotevalikoimasta.

Työpäivät koostuvat suurelta osin passikuvaamisesta, mutta myös asiakkaiden auttamisesta myymälässä olevilla tilauskioskeilla, tilausten (filminkehitykset, skannaukset jne.) vastaanottamisesta ja valmiiden töiden luovuttamisesta.

Työ on kokoaikainen ja siihen sisältyy sekä aamu- että iltavuoroja.

Lisätietoja tehtävästä saat Henna Tuurelta, henna.tuure(at)fotoyks.fi, puh. 010 4368 064 (klo 8-14). Hakemuksen voit lähettää Hennan sähköpostiin.