Fotoyks

Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Anna palautetta

Hyvä valokuvan ystävä,

saammeko tarjota: iloa ja käsinkosketeltavia muistoja.

Vuodesta 1976 lähtien Fotoyks on auttanut suomalaisia iloitsemaan ja muistamaan elämänsä suuria ja pieniä hetkiä. Valokuva tuo ilon (ja surun) ja muistot silmänräpäyksessä takaisin. Nostalgia on ihmiselle tärkeä voimavara, jota valokuvat ruokkivat.

Vanha sloganimme "Hyvät kuvat nopeasti" pätee edelleen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman aitoja valokuvia kehitettyinä parhaille valokuvapapereille. Toimitus näiden sivujen kautta nopeasti postitse kotiin tai noudettaviksi myymälöistämme. Myymälöistä osa kuvista jopa heti mukaan tai tunnin kuluttua. Palvelemme edelleen kaikessa filmiin liittyvässä. Nopeimmat palvelut saat Fredrikinkadun ammattilaadun kuvalaboratoriostamme, mutta voit myös tilata filminkehitykset ja uudet filmit postitse koko maahan parissa päivässä, lisätietoja tästä.

Kun "kymppikuvat" albumissa tuottavat suuren ilon (ja kenkälaatikossa myös vähän stressiä), niin valmis Kuvakirja moninkertaistaa ilon (ja poistaa stressin). Jos yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin Kuvakirjaan mahtuu paljon elämää. Kuvakirja ei synny sormia napsauttamalla, mutta kun ensimmäinen kuvatarina on kansissa, suunta on selvä.

Kun haluat tuoda parhaat digitiedostosi kovalevyn uumenista itsesi ja lähimmäistesi ilmoille, tarjoamme siihen valokuvien ja Kuvakirjan lisäksi muitakin vaihtoehtoja: Kuvat kehyksissä, Kuvakortit, Kuvatuotteet ja Kuvakalenterit.

Voit antaa paperikuville, negatiiveille ja diakuville uuden digitaalisen elämän käyttämällä Skannaukset palveluamme. Kaitafilmien, kotivideoiden ja äänitallenteiden ei myöskään tarvitse enää haalistua, kun päivität ne digitaalisiksi Digitoinnit palvelussamme.

Hyviä kuvia tulee usein otettua kaukomailla – ja sinnehän tarvitaan passia. Meiltä saat kuvat niin Passiin kuin viisumiinkin, muiden henkilökuvien lisäksi, ja myymälöissämme voit uusia passisi, lisätietoja tästä.

Reilu 30 fotoyksläistä työllistävä yrityksemme on 100% suomalainen. Suomalaisuudessa on sekin hyvä puoli, että kerromme sinulle näillä sivuillamme toimitusajat nyt -kohdassa milloin tilauksesi on valmis. Ja kun haluat kysyä palveluistamme, olemme käytettävissäsi netissä ja myymälöissämme.

Ja lopuksi: Mikä sen mukavampaa kuin ilahduttaa sukulaista tai ystävää yhteisillä muistoilla? Me toimitamme tilaamasi ja verkkomaksuna maksamasi kuvatuotteet lahjansaajalle. Tai voit ostaa netistä tai myymälöistämme monipuolisen fotoyks.fi Lahjakortin.

Toivomme saavamme olla mukana herättämässä parhaat hetkesi eloon!

Palveluksessasi,

Fotoyks

Tietoa Fotoyks yrityksestä